HeeDee
denkt graag
met u mee.

Websites en Advertenties met impact!

HeeDee Asset 1

Online marketing op een effectieve manier inzetten, hoe pak je dit aan?

Er zijn verschillende online marketinginstrumenten die ingezet kunnen worden en inzicht geven. Maar welke zijn voor jou van belang en waar begin je? Want alleen door doelgericht en consistent te werk te gaan, vergroot je jouw aandeel in de markt. Wij maken het makkelijk en helpen jou met het vinden en implementeren van de juiste mix aan online marketing!

Onze diensten

Welke diensten passen bij jou?

Websites

Wij weten als geen ander dat je bij aanvang van een traject nooit alles kan weten. Door goed samen te werken en onze expertises te bundelen kunnen we het beste bepalen wat effectief is voor jullie doelgroep en wat haalbaar is binnen de financiële middelen.

Frame 5
Frame 3

SEO

Word beter gevonden via zoekmachines door je website of landingspagina te optimaliseren met technische aanpassingen en contentverbeteringen. Op basis van een uitgedachte strategie vergroot je geleidelijk de kans dat bezoekers jouw website vinden, zonder dat je hiervoor een betaalde advertentie hoeft te plaatsen.

Contentmarketing

De bezoekers van jouw website, portal, app of social mediakanalen wil je bij je houden, interesseren en vervolgens overtuigen om tot actie over te gaan. Dat kan alleen met unieke en kwalitatief sterke content die volledig is aangepast op jouw specifieke doelgroep, zoals tekst waarbij ieder woord raak is en video’s die je jaren bijblijven.

Frame 2
Frame 5

Online Adverteren

Adverteren is een manier voor het direct verbeteren van het verkeer en de conversies van jouw website. Dit kan op verschillende manieren, zoals Google Ads, Facebook Ads en LinkedIn Ads. Samen kijken we wie de doelgroep is, maken we een plan en gaan wij aan de slag met jouw campagnes, zodat we de juiste mensen via de juiste kanalen bereiken.

Conversie-optimalisatie

Het aantal bezoekers op jouw website stijgt, maar daar blijft het bij. Wat je daaraan kunt doen? Wij weten jouw bezoekers te overtuigen om wel een actie te ondernemen. Uiteraard op basis van een gedegen strategie, onderbouwd met data en A/B-tests. Haal meer waarde uit de bezoekers van jouw website.

Frame 4

Deze bedrijven gingen je voor

Verschillende bedrijven gingen je voor en schakelden ons in voor hun online marketing. Van Brood-shop tot Tech Data. Ook zijn we voor veel nieuwe klanten aan de slag met het opbouwen & uitbreiden van hun online marketing! Ben jij de volgende voor wie we het makkelijk mogen maken?